Estudio de los índices climáticos de degradación en los ecosistemas lagunares afectados por salinidad en la provincia de Alicante
DOI:
https://doi.org/10.7203/CGUV..14639Resum
Se han obtenido para cuatro estaciones representativas de las principales zonas húmedas de la provincia de Alicante, los índices climáticos de degradación biológica, salinización del suelo y torrencialidad (factor R de la U.S.L.E. que valora la erosividad de las precipitaciones). Estos índices fueron calculados por la aplicación de las fórmulas de la metodología F.A.O., P.N.U.M.A., U.N.E.S.C.O. (1980), las cuales son modificadas dependiendo de las condiciones particulares en cada área (Bordás V., Sánchez J., 1988; Andreu V., Bordás V. y Rubio J.L., 1993). Los valores anuales y mensuales de estos índices son representados gráficamente para estudiar sus variaciones anuales y estacionales para cada una de las estaciones estudiadas.Descàrregues
Descàrregues
Com citar
-
Resum160
-
PDF (Español)56
Número
Secció
Llicència
Els autors i autores cedeixen a la revista Cuadernos de Geografía de la Universitat de València els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de CGUV distribuir aquests continguts, a més de fer-ho en el lloc web de CGUV, en totes aquelles bases de dades científiques en què es trobi indexada aquesta, sempre amb l'objectiu d'assegurar una àmplia distribució dels continguts cedits per les persones autores.
Apostant per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentant garantir la màxima difusió dels treballs publicats, les persones autores mantenen tots els drets de copyright. Podran reproduir i distribuir les seves obres en altres publicacions. No obstant això, es recomana esmentar en el nou text que aquest ha estat prèviament publicat en CGUV, adjuntant una cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Creative Commons: Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar a Creative Commons.