La xarxa de carreteres del País Valenciá
DOI:
https://doi.org/10.7203/CGUV..14730Resum
La transferència de la xarxa secundària de carreteres de l'Estat a la Generalitat marcà en 1984 l'inici del període de dotze anys d'abast, al llarg del qual ha estat palés l'esforç per a aconseguir una xarxa viària de major qualitat. En el balanç s¿ha tingut en compte, tant la planificació de l'estat com la del govern valencià, que han estat assenyalant les directrius de les actuacions, perquè la infrastructura resultant depassa les competències fraccionades. Es tracta sobretot dels principals eixos, remarcant la funció que juguen en el sistema espacial i alhora la que acompliren en el pasta: la inercia és forta. És, però, tot el conjunt de realitzacions que han contribuït a millorar substancialment la xarxa de carreteres, el que permet fer un balanç positiu, malgrat les mancances o desencerts que s'hi ha detectat.Descàrregues
Descàrregues
Com citar
-
Resum182
-
PDF (Español)43
Número
Secció
Llicència
Els autors i autores cedeixen a la revista Cuadernos de Geografía de la Universitat de València els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de CGUV distribuir aquests continguts, a més de fer-ho en el lloc web de CGUV, en totes aquelles bases de dades científiques en què es trobi indexada aquesta, sempre amb l'objectiu d'assegurar una àmplia distribució dels continguts cedits per les persones autores.
Apostant per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentant garantir la màxima difusió dels treballs publicats, les persones autores mantenen tots els drets de copyright. Podran reproduir i distribuir les seves obres en altres publicacions. No obstant això, es recomana esmentar en el nou text que aquest ha estat prèviament publicat en CGUV, adjuntant una cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Creative Commons: Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar a Creative Commons.