Aspectos geográficos en la obra de Antonio Bordázar de Artazu, impresor erúdito valenciano del siglo XVIII
DOI:
https://doi.org/10.7203/CGUV..14934Resum
En el presente artículo se hace un recorrido por la obra manuscrita del impresor Antonio Bordázar de Artazu, último de los miembros del movimiento de renovación científica que tuvo lugar en València en el tránsito del siglo XVII al XVIII. Se atiende fundamentalmente a su contenido geográfico, intentando poner de relieve las influencias recibidas de los autores más significativos de la época y los aspectos más valiosos de la misma, esencialmente en su vertiente cartográfica. Por medio de todo ello se pretende su valorización adecuada y un acercamiento a los planteamientos de la Geografía a comienzos del siglo que marcaría su inflexión desde posiciones matemáticas y científicas hacia la línea enciclopédica y descriptiva.Descàrregues
Descàrregues
Com citar
-
Resum255
-
PDF (Español)74
Número
Secció
Llicència
Els autors i autores cedeixen a la revista Cuadernos de Geografía de la Universitat de València els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de CGUV distribuir aquests continguts, a més de fer-ho en el lloc web de CGUV, en totes aquelles bases de dades científiques en què es trobi indexada aquesta, sempre amb l'objectiu d'assegurar una àmplia distribució dels continguts cedits per les persones autores.
Apostant per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentant garantir la màxima difusió dels treballs publicats, les persones autores mantenen tots els drets de copyright. Podran reproduir i distribuir les seves obres en altres publicacions. No obstant això, es recomana esmentar en el nou text que aquest ha estat prèviament publicat en CGUV, adjuntant una cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Creative Commons: Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar a Creative Commons.