Agricultura familiar y fenómenos periurbanos
DOI:
https://doi.org/10.7203/CGUV..14950Resum
Este trabajo tiene como objetivo un análisis de las diferentes respuestas de la agricultura familiar a los fenómenos urbanos de los años 60 y 70. Así, a partir de una serie de encuestas personales, se intenta ver cómo actúan factores tan importantes como la escasa dimensión de las explotaciones, la diversidad en el nivel de mecanización, la orientación productiva definida por cultivos cada vez menos intensivos, etc. Tras comprobar que la práctica de la agricultura a tiempo parcial es uno de los mecanismos de respuesta más importantes, la segunda parte del trabajo incide en las diferencias (en cuanto a factores de producción) entre el colectivo de alternantes y los que no lo son. Por último, el análisis de la estructura de costes permite mostrar los problemas y dificultades de gestión en que están inmersos la mayor parte de practicantes de la ATP.Descàrregues
Descàrregues
Com citar
-
Resum207
-
PDF (Español)59
Número
Secció
Llicència
Els autors i autores cedeixen a la revista Cuadernos de Geografía de la Universitat de València els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de CGUV distribuir aquests continguts, a més de fer-ho en el lloc web de CGUV, en totes aquelles bases de dades científiques en què es trobi indexada aquesta, sempre amb l'objectiu d'assegurar una àmplia distribució dels continguts cedits per les persones autores.
Apostant per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentant garantir la màxima difusió dels treballs publicats, les persones autores mantenen tots els drets de copyright. Podran reproduir i distribuir les seves obres en altres publicacions. No obstant això, es recomana esmentar en el nou text que aquest ha estat prèviament publicat en CGUV, adjuntant una cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Creative Commons: Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar a Creative Commons.