Política industrial de apoyo a la innovación en áreas de desarrollo endógeno
DOI:
https://doi.org/10.7203/CGUV..14700Resum
Las políticas de apoyo a las PYMEs han proliferado en toda Europa Occidental a raíz de la crisis económica y la difusión del concepto de distrito industrial marshalliano. La Comunidad Valenciana es un claro ejemplo de ello, siendo una de las regiones españolas donde este tipo de políticas se han desarrollado con mayor rigor. Sin embargo, los resultados no han sido los esperados, persistiendo un gran número de pequeñas y medianas empresas que no han llegado a dar el salto cualitativo necesario para mantener su competitividad. El presente artículo analiza los resultados de políticas similares desarrolladas en los años 80 en otros países europeos con el fin de extraer lecciones válidas para orientar la política industrial valenciana.Descàrregues
Descàrregues
Com citar
-
Resum171
-
PDF (Español)59
Número
Secció
Llicència
Els autors i autores cedeixen a la revista Cuadernos de Geografía de la Universitat de València els drets de reproducció en revistes científiques dels textos publicats. Així mateix, permeten a l'equip de CGUV distribuir aquests continguts, a més de fer-ho en el lloc web de CGUV, en totes aquelles bases de dades científiques en què es trobi indexada aquesta, sempre amb l'objectiu d'assegurar una àmplia distribució dels continguts cedits per les persones autores.
Apostant per un ferm compromís amb les polítiques de continguts en obert i intentant garantir la màxima difusió dels treballs publicats, les persones autores mantenen tots els drets de copyright. Podran reproduir i distribuir les seves obres en altres publicacions. No obstant això, es recomana esmentar en el nou text que aquest ha estat prèviament publicat en CGUV, adjuntant una cita completa a aquest.
Els textos publicats en aquesta revista estan subjectes -llevat que s'indiqui el contrari- a una llicència de Creative Commons: Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 4.0 Internacional. La llicència completa es pot consultar a Creative Commons.